Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen

Zijn de Apps bij ScaleLab GRATIS?

Oplossing

Jawel! Als onderdeel van je partnerschap met ons netwerk heb je gratis toegang tot elke app op onze website. Hieronder vallen Epidemic Sound, VidIQ, enz.

Log gewoon in op ons dashboard en klik op de Apps link in het menu. Vanaf daar kun je kiezen welke app je wilt gebruiken en je wordt meteen ingelogd op hun website.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

Artikel details

Artikel ID: 9

Categorie: APPS

Datum toegevoegd: 29-09-2016 05:50:46

Aantal bekeken : 231

Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)