Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen Hoe kan ScaleLab mijn kanaal helpen?

Oplossing

ScaleLab helpt je om je video's en groeistrategieën op YouTube te optimaliseren, zodat je jouw impact op YouTube en daarbuiten kunt maximaliseren. Of simpeler gezegd: wij proberen jou te helpen om meer kijkers en abonnees te krijgen en betere video's te maken.

Dit doen we door jou toegang te geven tot de hulpmiddelen, ondersteuning en community die je nodig hebt om jouw kanaal naar een nieuw niveau te brengen. We werken graag één-op-één met je om je tips te geven voor videostrategieën, titels, thumbnails, graphics en het vinden van een publiek.

Je kunt ons altijd bereiken via Twitter of in onze Facebook-groep, of gewoon een e-mail sturen naar [email protected]. We staan altijd voor je klaar, maar het initiatief moet wel van jou komen. Met het grote aantal partners in ons netwerk kunnen we helaas niet elk kanaal intensief volgen om continu tips te geven.

Op onze website kun je gebruik maken van een uitgebreid dashboard, waarmee je jouw hele inkomstengeschiedenis en groei bij kunt houden. Hier heb je ook toegang tot de vele hulpmiddelen die we via ons netwerk aanbieden.

Tot slot streven we er ook altijd naar om advertenties bij je video's te plaatsen die meer inkomsten genereren, zodat je met je kanaal meer geld kunt verdienen. Voor kanalen die al een groot publiek hebben opgebouwd proberen we daarnaast (indien gewenst) interessante sponsors te vinden, waarmee je één-op-één samen kunt werken voor nog meer YouTube-inkomsten.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid