OVER ONS.

Scalelab is een Multi-Channel Network dat samenwerkt met opkomend YouTube-talent in de Benelux. Wij bieden de beste tools, support en community om succesvol te worden, en ons betrokken team werkt nauw samen met onze creators.

ONS TEAM.

Dennis Voorn
Dennis Voorn

Operations & Commerce Manager

Dennis is vooral te vinden op het gebied van Sociale Media en Marketing, ook zal Dennis het contact zijn voor de (brand) partners bij ScaleLab.

Geoffrey Reemer
Geoffrey Reemer

Talents & Community Manager

Geofffrey andere YouTubers graag met handige tips en trucs. Bij ScaleLab ondersteunt hij partners vooral op het gebied van groeistrategieën en content creatie.

Kevin Neyt
Kevin Neyt

Production & Projects Manager

Kevin is het eerste aanspreekpunt voor onze Belgische partners op het gebied van ondersteuning en content productie.

Opzet van ScaleLab Benelux

De Nederlandse afdeling van ScaleLab Network bestond uit twee verschillende netwerken (YouMediaNetwork en EvolutionStudios). In 2016 hebben deze netwerken hun krachten gebundeld tot één Nederlandstalige afdeling onder de naam ScaleLab Benelux.

Geschiedenis van ScaleLab Network

ScaleLab Network is in 2013 opgericht door David E. Brenner, en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste YouTube MCN’s ter wereld. ScaleLab Network is vertegenwoordigd over de hele wereld, in landen zoals: Duitsland, Nederland, België, Spanje, Estland, Letland, Litouwen, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en natuurlijk Amerika.

KOM IN CONTACT

We werken graag met nieuw talent samen om het beste uit hun kanaal te halen.

CONTACT